Uintia delffiinien kanssa -bucket list -checked!

Oltiin juuri Havaijilla muutaman päivän reissulla. Ystäväni meni siellä naimisiin, ja sain olla todistamassa heidän valoja. En ole koskaan ennen käynyt Havaijin suurimmalla saarella (”Big Island”). Aikaisemmin olen käynyt vain Maui saarella, joka on erittäin trooppinen ja vihreä. Jo lentokoneesta näin, että tämä on ihan erinäköinen paikka. Saarella on edelleen toimiva tulivuori, ja melkein koko saari on laavakiven peitossa. Rannoilla on vihreää ja kaunista, mutta sisämaa on pelkkää mustaa kiveä.

20131020-224013.jpg

laavakivea tien reunoilla

20131020-224148.jpg

kaunis haapari

20131020-224252.jpg

haavieras joka halusi kaikkea muuta paitsi pysya paikallaan

Pääsin toteuttamaan yhtä bucket listani haaveista, kun pääsin uimaan delfiinien kanssa. Kokemus oli niin uskomaton kun olin aikaisemmin kuvitellutkin. Siellä oli myös yksi 4 päivää vanha pikkudelfiini, joka uiskenteli äitinsä rinnalla (heidän lähellä ei tietystikään uitu). Paikan vanhin delfiini oli 47 vuotias.

(27)

Kelluntaa. Hetken paasta paasin kutittelemaan delffiinin mahaa 🙂

(64)

pusu!

(61)

Pelkkaa hymya!

Ollaan muuten oltu nyt viimeisen parin kuun aika jo neljissä eri yksivuotissynttäreillä. Täällä ensimmäiset syntymäpäivät ovat tyypillisesti erittäin isot ja mahtavat juhlat. Kaikilla on juhlien teemat ja paikat on koristeltu ihan viimeisen päälle. Ystäväni ovat valinneet lapsilleen teemoiksi mm. cowboy, nallekarhu, ja kuningatar. Paikalla on myös väkeä 50-100 hengen väliltä ja aktiviteeteiksi järjestetty mm. pomppulinna ja taikuriesitys. Voitte kuvitella, että tästä tulee itse kullekin hieman paineita mitä uutta ja hienoa keksii oman lapsen synttäreille. Juttelin asiasta kampaajani kanssa ja mietin jos ottaisin Madeleinen synttäreiden teemaksi Minni-hiiri tai prinsessa-teeman. Hän totesi siihen, että kyllä minulla varmasti löytyy mielikuvitusta johonkin parempaan…hahaha… löytyykö???  Yksi ystäväni kertoi alkaneensa tehdä koristeita lapsensa juhliin puolivuotta aikaisemmin. Siis mitä?  Minähän olen jo nyt jäljessä suunnitellussa kun synttäreihin on kaksi kuukautta aikaa.

20131020-225403.jpg

Madeleinella oli hauskaa pomppulinnassa karhuteema-synttareilla.

Olen nyt yrittänyt viime päivinä tsempata ja suunnitella juhlia. Päätin ottaa teemaksi ”world traveler”, kun Madeleine on ollut ekana vuonna niin kova matkaaja. Olen suunnitellut koristeet ja kakut ja muut nyt sitten päässäni, mutta saa nähdä mitä saan aikaiseksi. Huomenna pitäisi tilata kutsukortit, kun niidenkin pitää etiketin mukaan saapua kuusi viikkoa ennen juhlia. Aikamoista työtä tämä äitinä olo teettää! hahaha

20131020-224055.jpg

Reissumies Madeleine

Avainsanat: , , , , ,

4 ajatusta artikkelista “Uintia delffiinien kanssa -bucket list -checked!

  1. Kaisa sanoo:

    Siis vau minkä näköistä tuolla 😮 huikea kontrasti tien oikean puolen laavakiven ja vasemman puolen rehevyyden välillä. Pitäis niin ottaa matkakohdelistalle.

  2. Nina sanoo:

    Big Island – my favorite! Although actually I don’t know if I like it or Maui better….. For golf and triathlons Big Island, and Maui for hanging out with the hubby, I guess 🙂
    What a lovely blog you have. I found this through your posting at a Facebook group. Greetings from Alaska!

Jätä kommentti